Stadshaven Goes

Stadshaven Goes - Valk Zeeland

Kitesurfen

Deltawerken

Deltapark Neeltje Jans

Uitzicht over Walcheren

Zeelandbrug

Oesterputten in Yerseke

Alles over Zeeland

Er is een provincie waar de weerbarstige elementen de robuuste contouren van het landschap vormden. De verborgen kracht en geaardheid van de mensen in dit gebied ligt in hun verbondenheid met het landschap. We leven met de elementen. Weet u al over welke provincie wij het hier hebben? De meeste mensen zijn hier van nature trots, maar toch bescheiden. Onechtheid wordt hier niet gewaardeerd; nuchter doen waar je voor staat wél. De kwaliteit van leven is hier hoog. Hier hoeft u niet te doen alsof; u kunt zichzelf hier nog echt ontdekken. Hoe gemakkelijk en vrij u zich hier kunt bewegen, laat zich moeilijk omschrijven. Het lijkt vanzelfsprekend, maar is tegelijkertijd heel bijzonder. We zijn dan ook trots en zuinig op onze provincie, maar schreeuwen dat niet van de daken. Want anders komt straks iedereen ...

Echt waar: Zeeland

(bron: DNA  boek www.laatzeelandzien.nl)

Beleef het in Goes

De stad Goes

Goes heeft veel te bieden op het gebied van kunst en cultuur. Goes is de derde monumentenstad van Zeeland met een beschermd stadsgezicht en 238 rijksmonumenten. 

 

Meer over Goes

Dagje cultuur

De stad Middelburg

De hoofdstad van Zeeland is een stad met een grote historie, wat terug te zien is aan een aantal bijzondere gebouwen. Zoals het Abdijcomplex met de Lange Jan, het Stadhuis, de Kuiperspport en de Oostkerk.

Meer over Middelburg

Golf in Zeeland

Zeeland heeft vele golfbanen. Als gast van Van der Valk Exclusief Zeeland geniet u van diverse voordelen bij De Goes Golf en bij BurgGolf Middelburg

Meer over golf in Zeeland

Kant en klare arrangementen om Zeeland te ontdekken.

Beleef Zeeland

Onze partner Groepsarrangementen Zeeland (onderdeel van VVV Zeeland) heeft een brochure samengesteld met kant en klare arrangementen om al het moois van Zeeland te ontdekken. Doe alvast wat inspiratie op!

Brochure Groepsuitjes VVV Zeeland

Zon, Zee & Strand

Uiteraard is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven aan de Zeeuwse kust. Maar ook in het voor- en najaar zijn de Zeeuwse stranden een bezoek waard; heerlijk uitwaaien tijdens een lange strandwandeling.

Wist u dat in Zeeland het water nooit meer dan 15 minuten van u vandaan is.

 

Meer zon, zee & strand
Terug naar boven
Wij maken gebruik van cookies.