Willem II Zaal - Middelburg

Willem II Zaal - Middelburg - Valk Zeeland

Veerse Meer Zaal - Goes

Jacob Cats III zaal - Middelburg

Vergaderen

Vergaderen centraal in de provincie direct aan een afslag van de A58. Gratis parkeren op eigen terrein en vergaderzalen met de modernste faciliteiten.

Meerdaags vergaderen

Combineer een vergadering met een sportieve of culturele activiteit in de omgeving van een van de hotels. Zeeland is uitermate divers. Van uitgestrekte brede stranden, tot bossen en van pittoreske plaatsen zoals Veere tot steden met rijke historie zoals Middelburg. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vraag offerte aan!
Terug naar boven

Greenkey

Van der Valk Hotel Middelburg heeft goud! Green Key is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat wij er alles aan doen om de druk van onze onderneming op natuur en milieu te minimaliseren. Daarmee gaan we net een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een hotel heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Wij kunnen met trots melden dat wij in het bezit zijn van de gouden Green Key.

Meer over GreenKey
Terug naar boven
Wij maken gebruik van cookies.